Druktechnieken

Bij shirtdrukken.nl kun je met veel verschillende technieken een shirt verfraaien. Hieronder zie je een kort overzicht van al deze verschillende technieken.

 

Borduren

Voor textiel met een wat grovere structuur en kledingstukken die regelmatig en heet gewassen worden is borduren een uitstekende optie. Bovendien geeft borduren een chique uitstraling. Voor namen en teksten kunt u in de designer kiezen uit een aantal standaard lettertypes. Van een eigen ontwerp of logo dient eerst een borduurprogramma gemaakt te worden. De kosten daarvoor zijn eenmalig. Van het borduurprogramma kan blijvend gebruik gemaakt worden. De kosten voor het maken van een borduurprogramma zijn afhankelijk van de grootte en het aantal steken.

meer informatie
Direct een geborduurd shirt ontwerpen!

Bedrukken

Flex, voordelige éénkleurige lichtglanzende bedrukking.
De teksten en/of logo's worden gesneden uit een lichtglanzende glad aanvoelende vinylfolie en bedrukt d.m.v. hitte en druk. In ca. 40 kleuren leverbaar, uitermate geschikt voor teksten en logo's in 1 kleur, per stuk leverbaar. Niet geschikt voor logo's met zeer kleine details (min. Letterhoogte 10 mm en een lijndikte van min. 4 mm).

meer informatie
Direct een shirt ontwerpen met de Flex druktechniek!

Flock druktechniek

Fluweelzachte, éénkleurige bedrukking.
Hierbij worden de teksten en/of logo's gesneden uit een materiaal van ca. 3 mm. dikke polyester stof is wat aanvoelt als een dun laagje pluche. Het geeft een zacht aanvoelende bedrukking met een chique uitstraling en een prettig draagcomfort. Zeker een aanbeveling voor het bedrukken van kinder- en baby shirts. Geschikt voor teksten en logo's in 1 kleur en per stuk leverbaar. Niet geschikt voor logo's met zeer kleine details (min). Letterhoogte 10 mm en een lijndikte van min. 4 mm). Leverbaar in 25 kleuren.

meer informatie
Offerte aanvragen

Digitaal textiel drukken

Meerkleurendruk voor kleine aantallen en foto's.
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van textieldruk is "Direct to Garment" ofwel digitaal printen. Met deze techniek is het mogelijk om op een voordelige manier meerkleuren prints en foto's van hoge kwaliteit te realiseren, ook met zeer kleine details. Digitaal bedrukken is alleen mogelijk op kleding van 100% katoen. Per stuk leverbaar en u heeft geen opstartkosten.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Zeefdruk

Een, - of meerkleurendruk voor grotere aantallen.
In samenwerking met een gerenommeerde zeefdrukker bieden wij u ook deze veelzijdige techniek aan. Ideaal voor het bedrukken van T-shirts en sweaters, maar ook voor een paraplu, rugtasje, cap etc. zijn producten, die door deze techniek kunnen worden verfraaid. De kosten van een zeefdruk zijn afhankelijk van verschillende factoren, o.a. het aantal stuks, het aantal kleuren en het soort textiel. Zeefdruk is mogelijk vanaf 25 stuks. Voor kleinere aantallen is de techniek flex, flock en digitale druk geschikt.

meer informatie
Offerte aanvragen

Sublimatie druktechniek

bedrukken van 'ademende' sportkleding.
Sublimatie is een druktechniek die onder hoge temperatuur de inkt vergast en zo in het textiel "gebrand" wordt. Hierdoor ontstaat de meest slijtvaste oplossing ivoor het bedrukken van sportkleding. Sublimatie is alleen mogelijk op wit en heel lichtgekleurd textiel van nylon, dralon, lycra of van minstens 80% polyester.

meer informatie
Offerte aanvragen