Bestelinfo

Assortiment

Voor de hebben wij een selectie gemaakt uit ons totale assortiment. Dit kan per druktechniek verschillen. Hierdoor kunnen wij een u een constante kwaliteit garanderen.
Bent u desondanks naar een ander shirt of model opzoek dan verwijzen wij u graag naar ons totale assortiment. U kunt ons middels de knop direct offerte aanvragen of per e-mail info@borduurservice.nl een verzoek tot levering doen, u ontvangt dan binnen 24 uur van ons een offerte.

Klik hier voor het totale assortiment van: Logostar, Sol's, Fruit of the Loom, B&C, Russell Shirt Collection, Russell workwear, Jerzees

Klik hier voor het totale assortiment van: Voor Bella, Gildan, Hanes, Lemon & Soda en Stedman. 

Welke druktechnieken zijn er en welke moet ik kiezen?

Wij bieden verschillende druktechnieken. De juiste keuze is afhankelijk van uw wensen. Zo zijn het aantal kleuren van uw ontwerp en/of het aantal bepalend voor uw keuze. Een overzicht en uitleg van deze technieken kunt u hier vinden
Als u een éénkleurig ontwerp heeft kunt u deze direct bestellen middels onze designer.
U heeft dan de keuze uit borduren of bedrukken.

Handleiding designer

Met de “designer” kunt u zelf een T-shirt ontwerpen en direct bestellen. Wij hanteren geenĀ  minimale afname, ook voor één enkel shirt kunt u bij ons terecht.
Zoek een shirt uit ons assortiment. Onder productdetails vindt u nadere informatie betreffende het shirt en de maatvoeringen.
Upload uw eigen ontwerp (jpg) en/of voer uw tekst in, en kies een lettertype. Het ontwerp en de tekst kunt u naar eigen inzicht aanpassen. Zo kan binnen het aangegeven printvlak b.v. alles worden gedraaid, vergroot en gespiegeld.
U heeft uw eigen shirt vormgegeven? Ga dan naar de kassa om uw bestelling te voltooien.

Copyright: Het gebruikmaken van merken, teksten of foto's zonder toestemming van de eigenaar is strafbaar. Wanneer copyright wordt geconstateerd zal deze bestelling worden verwijderd en zullen wij contact met u opnemen.

Groepsbestelling

Bent u met een team of groep mensen en wilt u allemaal hetzelfde shirt? Dan kunt u heel eenvoudig een groepsbestelling doen. Dit werkt als volgt:

U start met het ontwerpen zoals u dit ook met een enkel stuk zou doen.
Wanneer u klaar bent met uw ontwerp klikt u onderin de designer op de knop GROEPSBESTELLING (zie fig 1)

Vervolgens vult u de desgewenste maten in.
U kunt nu uw bestelling verder afronden op de normale manier.

knop groepsbestelling

Fig. 1

Groepsbestelling met namen en/of nummers

Het is ook mogelijk om dezelfde shirts met namen en/of nummers te drukken, dit werkt als volgt: U doet een groepsbestelling zoals hierboven staat beschreven.
Op de plaats van de naam vult de eerste naam en/of (rug)nummer in.(zie fig. 2)
U kunt nu uw bestelling verder afronden op de normale manier. U krijgt bij het afronden een bestelnummer, houdt deze bij de hand.

Vervolgens gaat u naar ons contactformulier of u stuurt een mail naar info@shirtdrukken.nl met daarin de namen/nummers met bijbehorende maat en uw opdrachtnummer.

rugnummerrugnummer
Figuur 2


Verzendkosten

De verzendkosten zijn 4,50 per bestelling.

Levertijd:

Uw bestelling wordt met grote zorg behandeld. Om de kwaliteit te waarborgen hanteren wij een levertijd van circa  5-10 dagen. Dit is mede afhankelijk van het bestelde aantal. U ontvangt per e-mail een bericht wanneer de bestelling wordt verzonden.
Voor spoedbestellingen en/of leveringen binnen een bepaald termijn verzoeken wij contact op te nemen met info@borduurservice.nl

Fout in de reeds lopende bestelling:

Uw bestelling wordt snel in productie genomen. Als u direct na de bestelbevestiging ons hierover informeert dan kunnen we snel reageren. Stuur een mail naar info@borduurservice.nl. Als uw shirt  reeds in productie is dan kunnen wij helaas geen correcties meer doorvoeren. Zorg dus dat u uw bestelling goed controleert voordat u deze bevestigt.

Ik ben niet tevreden:

Indien u een klacht heeft over een borduring, bedrukking of geleverd artikel, stuur ons een e-mail, evt. met foto, met uw klacht. Vermeld hierbij uw opdrachtnummer en telefoonnummer. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk kontakt met u opnemen. Klachten dienen binnen 8 dagen na de leveringsdatum te worden aangemeld. Alle shirts worden specifiek voor een klant geproduceerd. Hierdoor is ruilen uitgesloten. De wet “verkoop op afstand” bekrachtigt dit.